Stoorstålka grindvevsett - Sunna 5

Stoorstålka grindvevsett - Sunna 5

Dette er et komplett grindvevsett, for deg som vil prøve båndveving med ekstra mønstertråder.

Både nybegynnere og de som vil gjenoppfriske gamle ferdigheter kan ha glede av dette settet – men har du aldri vevd et eneste bånd før, kan det være lurt å begynne med Stoorstålka grindvevsett - liten.

Settet inneholder alt utstyret du trenger for å veve ditt første bånd. Det følger med oppskrift, en ferdig oppsatt grindvev (Stoorstålka grindvev - Sunna 5), skyttel med garn (Stoorstålka båndskyttel - Gehpa), plastklemme, bomullsbånd til å knyte rundt livet, og et snøre for å feste renningen i noe fast.

Renningen er omlag 1,5 meter lang, hvilket bør resultere i et ferdig bånd på en drøy meter. Stoorstålkas egne vevgarn, Áhkko, brukes til både renning og innslag.

Stoorstålka

Stoorstålka er en samisk bedrift som holder til i Jokkmokk. Det er Lotta W. Stoor og Per Niila Stålka som står bak det hele. De er begge dyktige båndvevere, og fører et stadig voksende utvalg av garn og vevutstyr.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Produsent: Stoorstålka
  • Modell: 300181
  • Tilgjengelighet: 15
  • Kr.450,-
  • Ekskl. mva: Kr.360,-