Ashford pausekontroll - E-spinner

Ashford pausekontroll - E-spinner

Denne pedalen er et veldig praktisk tillegg til Ashford E-spinner. Den gjør at du kan stoppe rokken umiddelbart, uten å ta hendene bort fra garnet. Etterpå fortsetter rokken med samme hastighet. Dette er altså ikke en hastighetskontroll, men en anordning for korte stopp.


Passer sammen med:
Ashford E-spinner (nyere enn jan. 2016)

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.220,-
  • Ekskl. mva: Kr.176,-

Nøkkelord: E-spinner