BESTILLINGSVARE Ashford Country Spinner 2

Ashford Country Spinner 2

Denne rokken er laget for spinning av spesielt tykt garn, men den er også fin hvis du vil tvinne til store spoler. Lav utveksling og vingebrems gir deg god kontroll på tråden når du spinner.

Med to trøer er rokken enkel å holde styr på, også ved lavere hastigheter. Rokkehjulet er montert med kulelager, noe som sikrer en jevn og friksjonsfri bevegelse.

Rokken har innebygget spolestativ, og det følger med en spole. Den leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
46 cm
46 cm
85
6.6 kg

Vingebrems
1:3 / 1:4 / 1:5
2.7 cm
72 cm
46 cm
5755 cm3

Sølvbøk

Vingebrems

Vingebrems er det enkleste systemet for å justere inntrekket på en rokk. På vingebremsrokker forbinder rokkesnoren rokkehjulet direkte med spolen. Bremsen går over vingen ved pipeåpningen, og inntrekket justeres ved å stramme eller slakke den. En vingebremsrokk er allsidig, og krever få innstillinger underveis, men den har litt kraftigere inntrekk enn andre rokker. Det gjør den spesielt velegnet for å spinne tykkere og mer strukturerte garn, men de kan selvsagt også spinne tynt garn. Vingebremsrokker har ofte store vinger med plass til romslige spoler.

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.7.200,-
  • Ekskl. mva: Kr.5.760,-

Nøkkelord: Country Spinner, vingebrems, effektgarn, ryegarn, spinning wheel