Ashford dobbeltrøe - Traditional

Ashford dobbeltrøe - Traditional
BESTILLINGSVARE
Ashford dobbeltrøe - Traditional
Kr.2.200,-
Ekskl. mva: Kr.1.760,-

Med dette settet kan du forvandle din Ashford Traditional til en rokk med to trøer. Med to trøer blir rokkehjulet enklere å holde styr på – og du får en mer behagelig sittestilling ved rokken. Det minsker også belastningen på rokkefoten (og den vil man jo ikke slite ut).


Passer sammen med:
Ashford Traditional, laget etter 1971

ASHFORD HANDICRAFTS

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert, og de kjenner alle sauebøndene de får ull fra.

MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Nøkkelord: Traditional