Ashford gulvstativ - SampleIt

Ashford gulvstativ - SampleIt
UTSOLGT
Ashford gulvstativ - SampleIt
Kr.1.100,-
Ekskl. mva: Kr.880,-

Gulvstativ til SampleIt, som gjør at du ikke lenger er avhengig av et bord for å veve. Det gir deg en behagelig arbeidshøyde, muligheten til å vinkle veven fritt, samt en fin fotstøtte når du vever. Passer til både 25 cm og 40 cm vev.

ASHFORD HANDICRAFTS

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert, og de kjenner alle sauebøndene de får ull fra.

MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Nøkkelord: SampleIt