Ashford Kiwi 3 - lakkert

Ashford Kiwi 3 - lakkert

Ashford Kiwi er en enkel og allsidig rokk, til en hyggelig pris. Den er utmerket for nybegynnere, eller andre som vil ha en ukomplisert og slitesterk rokk. Det finnes også flere vinger, med andre egenskaper, som er kompatible med denne rokken. Trøene kan vippes opp for enkel transport.

Rokkehjulet er montert med kulelager, noe som gjør Kiwi til en stabil og lett rokk å trø. Designet med to trøer gjør det enkelt å holde styr på rokken når du spinner på lavere hastigheter.

Det følger med hentekrok, spolestativ og 3 90mm-spoler. Rokken leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
50 cm
44 cm
73 cm
5.5 kg

Spolebrems
1:5.5 / 1:7.5 /1:9.5
1 cm
69 cm
45 cm
526 cm3

Sølvbøk

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.5.800,-
  • Ekskl. mva: Kr.4.640,-

Nøkkelord: Kiwi, spolebrems, vingebrems, reiserokk, spinning wheel