Ashford Knitters Loom 50 + bæreveske

Ashford Knitters Loom 50 + bæreveske

Knitters Loom har mange variasjonsmuligheter, men er likevel enkel å bruke. Da er det ikke det minste rart at den er blitt så populær!

Systemet er i bunn og grunn en grindvev som er satt opp i en ramme. Det betyr at du kan sveipe på en renning og veve enkel toskaft. Det finnes også tilbehør for å sette på en ekstra grind, slik at du får flere mønstermuligheter.

Veven er lett, kompakt og kan brettes i to – selv etter at du har begynt å veve. Selve vevingen går raskt og enkelt, og gir pene resultater. Et nytt skjerf kan ta så lite som et par timer å lage.

Veven kommer ferdig montert og lakkert. Det følger med to skytler, skjekrok, hovelkrok, renneutstyr, 2 skillepinner i tre, en 30–10 vevskje og en praktisk bæreveske. I den har du plass til både veven, skytler, garn og litt til. Det følger også med en svært god bruksanvisning, som i tekst og bilder viser deg hvordan du lager renning og klargjør veven til bruk.

Det eneste du trenger for å komme i gang med vevingen er garn.

Som tilbehør finnes gulvstativ, støtte for to grinder, og vevskjeer fra 10–10 til 50–10.


Lengde:
Bredde:
Vekt:

Vevbredde:

Treverk:
-
-
2,8 kg

50 cm

Sølvbøk

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.3.300,-
  • Ekskl. mva: Kr.2.640,-

Nøkkelord: Knitters Loom, grindvev, flatvev, billedvev, toskaft, rigid heddle loom