Ashford Knitters Loom 70 + bæreveske

Ashford Knitters Loom 70 + bæreveske

Knitters Loom har mange variasjonsmuligheter, men er likevel enkel å bruke. Da er det ikke det minste rart at den er blitt så populær!

Systemet er i bunn og grunn en grindvev som er satt opp i en ramme. Det betyr at du kan sveipe på en renning og veve enkel toskaft. Det finnes også tilbehør for å sette på en ekstra grind, slik at du får flere mønstermuligheter.

Veven er lett, kompakt og kan brettes i to – selv etter at du har begynt å veve. Selve vevingen går raskt og enkelt, og gir pene resultater. Et nytt skjerf kan ta så lite som et par timer å lage.

Veven kommer ferdig montert og lakkert. Det følger med to skytler, skjekrok, hovelkrok, renneutstyr, 2 skillepinner i tre, en 30–10 vevskje og en praktisk bæreveske. I den har du plass til både veven, skytler, garn og litt til. Det følger også med en svært god bruksanvisning, som i tekst og bilder viser deg hvordan du lager renning og klargjør veven til bruk.

Det eneste du trenger for å komme i gang med vevingen er garn.

Som tilbehør finnes gulvstativ, støtte for to grinder, og vevskjeer fra 10–10 til 50–10.


Lengde:
Bredde:
Vekt:

Vevbredde:

Treverk:
-
-
3,7 kg

70 cm

Sølvbøk

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.3.800,-
  • Ekskl. mva: Kr.3.040,-

Nøkkelord: Knitters Loom, grindvev, flatvev, billedvev, toskaft