Ashford startpakke - syrefarger, 12 x 10 gram

Ashford startpakke - syrefarger, 12 x 10 gram

Ashfords syrefarger er er sterke og klare, samt meget lysekte og fargeekte. De er trygge og enkle å bruke, og gir pene resultater.

Startpakken består av 12 farger som vil gi deg et godt utgangspunkt for å komme i gang med fargingen. Fargene kan blandes innbyrdes – akkurat som vanlig maling.

Hver boks inneholder 10 gram. Det holder til nærmere 1 kg med fiber, ved normal dosering. Med denne startpakken kan du altså farge 12 kg fiber!

Merknad: Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bildet er derfor først og fremst veiledende.

Syrefarger

Navnet syrefarger kommer av at fargebadet må ha lav PH for at fargene skal binde seg til fibrene. Vi anbefaler å bruke vanlig husholdningseddik for å få til dette.

 

Fargene er sterke og klare, og holder seg svært godt over tid. De brukes til å farge proteinfibre – slik som ull, hår, fjær silke og en del typer nylon.

 

Med syrefarger slipper du å hanskes med de svært giftige og miljøskadelige stoffene som ofte brukes i plantefarging.

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.940,-
  • Ekskl. mva: Kr.752,-

Nøkkelord: syrefarger, håndfarget, håndfarget garn, ullfarger,