Ashford bordvev 80 - 8 skaft

Ashford bordvev 80 - 8 skaft

Dette er en god og allsidig bordvev. Den kan foldes sammen for transport eller lagring, også etter vevingen er påbegynt.

Veven har 8 skaft, noe som gir svært mange mønstermuligheter. Hengende skjeslag gir et godt skille og jevnt tilslag, og tangentene hever hvert skaft raskt og enkelt.

Det følger med en vevskje, 640 hovler, skillepinner og to skytler.

Veven bruker vevskjeene fra Glimåkra.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

Vevbredde:

Treverk:
74 cm
96 cm
56 cm / 18 cm
12.3 kg

80 cm

Sølvbøk

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.9.900,-
  • Ekskl. mva: Kr.7.920,-

Nøkkelord: Ashford bordvev, bordvev, flatvev, skaftvev, bæresjal, table loom