Synthrapol 240 ml

Synthrapol 240 ml

Når man farger kan det hende at ikke all farge setter seg godt på fibrene; gjenværende farge må derfor fjernes. Synthrapol er Jacquards egen såpe for bløtlegging og vask av nyfarget fiber. Den er mild og nøytral, laget spesielt for å fjerne overskuddsfarge.

Synthrapol kan også brukes til forvask av stoff eller fibre. Dette fjerner olje, voks og stivelse. Resultatet av fargingen vil dermed bli jevnere og penere.

Fibre som er vanskelige å bløtlegge kan også ha godt av litt Synthrapol i selve fargebadet. Det vil hjelpe dem med å trekke fargen bedre til seg.

Jacquard

Jacquard har solgt kustmateriell i over 30 år. På slutten av 80-tallet begynte de å produsere sine egne tekstilfarger – noe de viste seg å være svært flinke til. Produktene deres treffer amatører så vel som profesjonelle, da de både er meget enkle å bruke og gir resultater av høy kvalitet.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.200,-
  • Ekskl. mva: Kr.160,-

Nøkkelord: syrefarger, håndfarget, håndfarget garn, ullfarger