Håndspunnet garn

Håndspunnet garn er, etter vår mening, den perfekte gaven til både deg selv og alle vennene dine.

Det er noe eget å sitte med et unikt, håndspunnet garn i fanget og kjenne at det kribler i fingrene etter å lage noe av det. Du trenger nemlig ikke å være spinner for å sette pris på håndspunnet garn av høy kvalitet.

For deg som spinner selv kan vi også anbefale håndfaget fiber. Det er gøy å spinne håndfarget fiber. Ikke bare blir garnet ditt helt unikt, med nydelige fargenyanser – men du vet aldri helt hvordan det kommer til å ende opp, før du er ferdig. Fordelingen av fargene avhenger av hvordan du velger å dele opp topsen. Du kan spinne hele topsen til ett garn, blande den med ensfarget ull, eller fordele den som effekter i mange ulike garn.

Du kan kjøpe håndspunnet garn og håndfaget fiber i butikken vår i Lillehammer, eller på nettsiden SPINN-SPINN. Det er Tóve som er mester-spinneren og fargesjefen vår. Alt garnet hennes er håndfarget og laget med stor omhu.

Hvis du vil spinne eller farge selv har vi selvsagt det meste du trenger for å få til det. Vi har et stort utvalg av fibre og garn som egner seg til farging, samt syrefarger fra Ashford og Jacquard. Dette er de samme fargene som Tóve bruker når hun farger fiber.

Hvis du har spørsmål om håndspunnet garn, håndfarget fiber, eller andre farge- og fiberrelaterte emner, må du gjerne kontakte oss. Vi svarer så godt vi kan – både ansikt til ansikt, på telefon, e-post og Facebook.