Ashford syrefarge - kløver, 10 gram

Ashford syrefarge - kløver, 10 gram
UTSOLGT
Ashford syrefarge - kløver, 10 gram
Kr.80,-
Ekskl. mva: Kr.64,-

Ashfords syrefarger er er sterke og klare, samt meget lysekte og fargeekte. De er trygge og enkle å bruke, og gir pene resultater.

Boksen inneholder 10 gram fargepulver. Det holder til nærmere 1 kg med fiber, ved normal dosering.

Navnet syrefarger kommer av at fargebadet må ha lav PH for at fargene skal binde seg til fibrene. Vi anbefaler å bruke vanlig husholdningseddik for å få til dette.

 

Fargene er sterke og klare, og holder seg svært godt over tid. De brukes til å farge proteinfibre – slik som ull, hår, fjær silke og en del typer nylon.

ASHFORD HANDICRAFTS

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert, og de kjenner alle sauebøndene de får ull fra.

FARGER PÅ SKJERM Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bilder er derfor først og fremst veiledende.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.