Jacquard Procion MX - 034, magenta

Jacquard Procion MX - 034, magenta

Med Jacquard Procion MX kaldvannsfarger kan du farge cellulosefiber, slik som bomull, lin, jute, ramie, sisal og rayon, med flere. For farging av ull, hår eller silke brukes syrefarger.

Fargene er sterke og klare, samt meget lysekte og fargeekte. For spinnere er det mest aktuelt å farge fiber å garn, men Jacquard Procion MX kan også brukes til knyttebatikk, batikk og rammetrykk.

Boksen inneholder 19 gram fargepulver. Det holder til nærmere 1 kg med fiber, plagg eller stoff, avhengig av fargestyrken.

Merknad: Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bildet er derfor først og fremst veiledende.

Jacquard

Jacquard har solgt kustmateriell i over 30 år. På slutten av 80-tallet begynte de å produsere sine egne tekstilfarger – noe de viste seg å være svært flinke til. Produktene deres treffer amatører så vel som profesjonelle, da de både er meget enkle å bruke og gir resultater av høy kvalitet.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.85,-
  • Ekskl. mva: Kr.68,-

Nøkkelord: håndfarget, håndfarget garn, bomullsfarger, linfarger