Jacquard syrefarger - 614, fiolett, 227 gram

Jacquard syrefarger - 614, fiolett, 227 gram
Jacquard syrefarger - 614, fiolett, 227 gram
Kr.720,-
Ekskl. mva: Kr.576,-

Jacquards syrefarger er sterke og klare, samt meget lysekte og fargeekte. I et tradisjonelt fargebad gir de et pent, jevnt resultat. Fargene kan også males eller sprutes på fibrene.

For deg som farger mye vil det lønne seg med store bokser. Grunnutvalget er noe mindre, men ettersom fargene kan blandes innbyrdes skal du likevel kunne få til de fleste fargenyansene du ønsker deg.

Boksen inneholder 227 gram fargepulver. Det holder til nærmere 16 kg garn, ved normal dosering.

Ved kjøp av Jacquard syrefarger legger vi ved en bruksanvisning på norsk.

Navnet syrefarger kommer av at fargebadet må ha lav PH for at fargene skal binde seg til fibrene. Vi anbefaler å bruke vanlig husholdningseddik for å få til dette.

 

Fargene er sterke og klare, og holder seg svært godt over tid. De brukes til å farge proteinfibre – slik som ull, hår, fjær silke og en del typer nylon.

JACQUARD PRODUCTS

Jacquard har solgt kustmateriell i over 30 år. På slutten av 80-tallet begynte de å produsere sine egne tekstilfarger – noe de viste seg å være svært flinke til. Produktene deres treffer amatører så vel som profesjonelle, da de både er meget enkle å bruke og gir resultater av høy kvalitet.

FARGER PÅ SKJERM Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bilder er derfor først og fremst veiledende.