Ashford blandebrett - fin

Ashford blandebrett - fin

Blandebrett fra Ashford, med justerbar støtte, børste og 2 pinner. Med dette kan du lage fargerike tuller og fiberbånd for spinning.

Blandebrettet karder ikke fibrene på samme måte som håndkarder eller kardemaskiner. Det anbefales derfor å bruke fibre som allerede er blitt kammet eller kardet – enten av deg, eller på en fabrikk.

Selve blandingen foregår omtrent som på en kardemaskin, men der en kardemaskin er stor, tung og må stå på et bord, er blandebrettet langt mer fleksibelt. Det virker like godt enten du sitter ved kjøkkenbordet, i hagen, eller godt tilbakelent i sofaen.


Lengde:
Bredde:

Tenner per in2:

Treverk:
30 cm
30 cm

108

-

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.2.200,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.760,-

Nøkkelord: blandebrett, kardebrett, blending board