UTSOLGT Kromski Fantasia - valnøttfarget

Kromski Fantasia - valnøttfarget

Fantasia har et mer moderne utseende enn de øvrige rokkene til Kromski. Designet og kvaliteten i håndverket er likevel lett å gjenkjenne.

Rokken har spolebrems, kulelager både i rokkehjulet og vingen, vinge med glidenokk, to trøer og fastmontert spolestativ. Den er også utstyrt med et snedig system for å skifte spole, hvor vingen trekkes rett av. Trinsen er utskiftbar om du ønsker høyere utveksling på rokken, opp til 1:20.

I tillegg til det fastmonterte spolestativet følger det med hentekrok og 3 spoler. Rokken leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
42 cm
51 cm
79.5 cm
7 kg

Spolebrems
1:5 / 1:8
1 cm
71 cm
46 cm
120 gram

Svartor / Bjørk / MDF

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Kromski

Kromski er en polsk familiebedrift, best kjent for sine tradisjonelle rokker. Leon Kromski åpnet tredreieriet sitt i 1918, men det var ikke før sønnen hans overtok at de begynte å produsere rokker. I dag drives bedriften av tredje generasjon Kromski, Wojciech og Daniel. Håndverket i Kromski sine rokker er meget godt. De har stor detaljrikdom og er gir en behagelig spinneopplevelse.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.5.700,-
  • Ekskl. mva: Kr.4.560,-

Nøkkelord: Fantasia, spolebrems, spinning wheel