Louët

Hvis du er ute etter en moderne rokk eller vev, av høy kvalitet, har du kommet til riktig sted. Her på Spinnvilt.no finner du et stort utvalg av rokker og vever fra den anerkjente, nederlandske produsenten Louët.

Da Louët lanserte rokken Louët S10, på midten av 70-tallet, ble den en umiddelbar suksess. Den var noe helt nytt, både hva design og anvendbarhet angikk. Et enkelt system og solid byggekvalitet gjorde Louët S10 til en populær rokk blant både nybegynnere og profesjonelle.

I nyere tid har Louët S10 blitt re-designet og relansert under navnet Louët S10 Concept. Concept-rokkene gir hver enkelt spinner mulighet til å velge både system (vingebrems eller spolebrems) og utseende på rokkehjulet. I motsetning til den klassiske Louët S10-rokken, kommer de nye rokkene også med dobbeltrøe.

Louët lager selvsagt også både spolestativ og hespetre som står i stil til rokkene deres. I tillegg vil de fleste spinnere også ha garnvinde og nøsteapparat. Som ekstrautstyr til Louët S10 finnes dessuten både store vinger og spoler, bærevesker, spoler med tykk kjerne (for spinning av tynt garn), samt mange andre godsaker.

Vi fører også rokker fra andre kjente produsenter, som Ashford, Kromski, Majacraft, Schacht, SpinOlution og Ertoel Wheels (Roberta). For å finne rokken som er perfekt for deg må du tenke over typen garn du liker å spinne (eller strikke og veve med) og hvor mye du vil investere i rokken. Så må du gjerne besøke butikken vår, for å prøvespinne rokker fra de ulike produsentene.

I tillegg til rokker, lager Louët også vever av meget høy kvalitet. Her på Spinnvilt.no finner du hele spekteret, fra enkle bordvever med 4 skaft, via plasseffektive vevstoler med 12 skaft, til elektroniske dobbyvever med 24 skaft. Vevene til Louët er eksepsjonelt plasseffektive, men klarer likevel å lage store og rene skiller. De har også en lang rekke snedige funksjoner og tilleggsutstyr.

Hvis du er interessert i noe av utstyret fra Louët, må du gjerne kontakte oss for en prat. Som erfarne spinnere og vevere er vi godt kvalifisert til å svare på dine spinne- og vevrelaterte spørsmål, samt veilede deg i valget av rokk eller vev. Vi ser frem til å høre fra deg!