Louët David 3, 110 cm - 8 skaft

Louët David 3,  110 cm - 8 skaft
BESTILLINGSVARE
Louët David 3, 110 cm - 8 skaft
  • Lagerstatus: BESTILLINGSVARE
  • Produsent: Louët
  • Varenummer: 310208
Kr.44.975,-
Ekskl. mva: Kr.35.980,-

David kan se beskjeden ut, men i funksjon og kvalitet overgår den mange større vevstoler.

Veven er svært kompakt, har 8 skaft og er tilgjengelig med 70, 90 eller 110 cm vevbredde. David-modellen har friksjonsbrems til garnbommen og stående skjeslag.

Prinsippet ved David er egentlig det som kalles «jack loom». Takket være Louëts spesielle løsninger blir skillet likevel like godt som på en vev med kontramarsj. Alle skaft som ikke trekkes ned, blir løftet av et genialt fjærsystem. Dette systemet gjør også trøingen meget lett.

David leveres med innebygd sveipekam, en 40–10 vevskje, hovler, kjepper, skillepinner og 16 spiler.

Veven bruker vevskjeene fra Glimåkra. Vevkrakk er ekstrautstyr.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

Vevbredde:

Treverk:
85 cm
127 cm
127 cm
40 kg

110 cm

Bøk

LEVERINGSTID Gulvvevene til Louët, samt mye av tilbehøret til dem, lages på bestilling. Maksimal leveringstid på en vev vil normalt være 8–10 uker. Bordvevene Klik, Jane, og Erica har vi vanligvis på lager hos oss. Ta kontakt med oss for flere opplysninger.

LOUËT

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.


MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Nøkkelord: David , flatvev , skaftvev