BESTILLINGSVARE Louët David 90 - 8 skaft

Louët David 90 - 8 skaft

David kan se beskjeden ut, men i funksjon og kvalitet overgår den mange større vevstoler.

Veven er svært kompakt, har 8 skaft og er tilgjengelig med 70 eller 90 cm vevbredde. Den nye, forbedrede David-modellen har friksjonsbrems til garnbommen og glidende skjeslag, som er justerbart i høyden.

Prinsippet ved David er egentlig det som kalles «jack loom». Takket være Louëts spesielle løsninger blir skillet likevel like godt som på en vev med kontramarsj; Alle skaft som ikke trekkes ned, blir løftet av et genialt fjærsystem. Dette systemet gjør også trøingen meget lett.

David leveres med innebygd sveipekam, en 40–10 vevskje, hovler, kjepper, skillepinner og 16 spiler.

Veven bruker vevskjeene fra Glimåkra.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

Vevbredde:

Treverk:
85 cm
107 cm
127 cm
35 kg

90 cm

Bøk

Louët

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Louët
  • Modell: 310204
  • Tilgjengelighet: BESTILLINGSVARE
  • Kr.33.000,-
  • Ekskl. mva: Kr.26.400,-

Nøkkelord: David, flatvev, skaftvev