Louët garnbom - seksjonert, David 70

Louët garnbom - seksjonert, David 70
BESTILLINGSVARE
Louët garnbom - seksjonert, David 70
  • Lagerstatus: BESTILLINGSVARE
  • Produsent: Louët
  • Varenummer: 310203
Kr.4.500,-
Ekskl. mva: Kr.3.600,-

Med en seksjonert garnbom kan du sveipe renningen alene, rett fra koner eller spoler, uten bruk av rennebom. Du vil riktignok trenge en del annet utstyr som hjelper deg å få jevn spenning og garnmengde gjennom hele renningen. Seksjonert sveiping er spesielt bra for lange renninger av veldig tynt garn.

Denne garnbommen det delt inn i 2,5 cm brede seksjoner. Den passer til David 70.

LEVERINGSTID Gulvvevene til Louët, samt mye av tilbehøret til dem, lages på bestilling. Maksimal leveringstid på en vev vil normalt være 8–10 uker. Bordvevene Klik, Jane, og Erica har vi vanligvis på lager hos oss. Ta kontakt med oss for flere opplysninger.

LOUËT

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.


MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Nøkkelord: David , seksjonert sveiping