Louët S10 Concept 3 - vingebrems

Louët S10 Concept 3 - vingebrems

S10 Concept bygger videre på Louëts legendariske S10-rokk. Det er et modulært system med mange valgmuligheter. Du kan for eksempel gjøre om en vingebremsrokk til en spolebremsrokk, og omvendt, ved å bytte mellom spinnehodene. Uansett hva du velger vil du få en moderne rokk som er god å spinne på. Kulelagre gjør den lett å trø og tilnærmet vedlikeholdsfri.

For å være sikker på at du får med deg alle tingene du trenger har vi satt sammen noen komplette pakker. Denne rokken har vingebrems, fastmontert spolestativ, tre spoler, to trøer og rokkehjul med tre eiker.

Rokken leveres flatpakket, men er svært enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
39 cm
51 cm
77 cm
-

Vingebrems
1:5,5 / 1:7,5 / 1:10,5 /
13 mm
71 cm
-
670 cm3

-


Vingebrems

Vingebrems er det enkleste systemet for å justere inntrekket på en rokk. På vingebremsrokker forbinder rokkesnoren rokkehjulet direkte med spolen. Bremsen går over vingen ved pipeåpningen, og inntrekket justeres ved å stramme eller slakke den. En vingebremsrokk er allsidig, og krever få innstillinger underveis, men den har litt kraftigere inntrekk enn andre rokker. Det gjør den spesielt velegnet for å spinne tykkere og mer strukturerte garn, men de kan selvsagt også spinne tynt garn. Vingebremsrokker har ofte store vinger med plass til romslige spoler.

Louët

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Louët
  • Modell: 100921
  • Tilgjengelighet: 2
  • Kr.7.600,-
  • Ekskl. mva: Kr.6.080,-

Nøkkelord: S10, spolebrems, vingebrems, reiserokk, spinning wheel