UTSOLGT Louët S95 Victoria

Louët S95 Victoria

Victoria er en sammenleggbar rokk. Den er enkel å ta med seg ut på tur, og krever lite oppbevaringsplass når den ikke er i bruk.

Rokken har spolebrems og to trøer. Som en ekte Louët-rokk er den selvsagt god å spinne på. Kulelagre gjør den lett å trø og tilnærmet vedlikeholdsfri. Victoria har høyere utveksling enn de andre rokkene til Louët, og egner seg derfor bedre for tynnere garn. Det finnes også et hurtigsett, for deg som vil spinne spesielt tynt garn. Det øker utvekslingen helt til 1:19.

Rokken leveres med spolestativ og 3 spoler.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
39 cm
36 cm
61.5 cm
3.6 kg

Spolebrems
1:6 / 1:8.5 / 1:13
0.9 cm
59 cm
36 cm
100 gram

Bøk

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Louët

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Louët
  • Modell: 101009
  • Tilgjengelighet: UTSOLGT
  • Kr.7.700,-
  • Ekskl. mva: Kr.6.160,-

Nøkkelord: S95, spolebrems, reiserokk, spinning wheel