Louët vippesett for benk - Megado

Med dette settet kan du justere setet på vevkrakken til Megado slik at det skrår mot veven. Du vil da kunne sitte godt inn på setet, uten at kanten på vevkrakken presser mot baksiden av lårene dine – det hjelper på blodsirkulasjonen. For de som bare vever litt nå og da er ikke dette nødvendigvis et stort problem, men er du en av dem som sitter timesvis i strekk er sjansen stor for at du vil sette pris på denne funksjonen!

Louët

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Louët
  • Modell: 310477
  • Tilgjengelighet: BESTILLINGSVARE
  • Kr.600,-
  • Ekskl. mva: Kr.480,-

Nøkkelord: Megado