Magpie håndtein - liten, høy trinse, lønn

Magpie håndtein - liten, høy trinse, lønn

Utsøkt håndtein fra Magpie. Fin til spinning av tynt garn med mye sno.


Vekt:
Vektfordelig:

Diameter:
Lengde:

Treverk:
-
Sentervektet

6.2 cm
20 cm

Lønn

Sentervektet

En sentervektet håndtein snurrer raskere, men kortere, enn en randvektet håndtein. Tenk på en isdanser som gjør en piruett, og trekker armene inn mot kroppen for at det skal gå fortere. Håndteiner med sentervekt på trinsen er ofte velegnet til å spinne tynnere garn med mer sno.

Lettvekt

Håndteiner som veier fra 10 til 25–30 gram. Vekt på håndteiner er et meget omdiskutert tema, som ofte koker ned til personlige preferanser. Du kan spinne både tynt og tykt garn på alle håndteiner, uavhengig av vekt. Det som ofte har mer å si er hvordan vekten er fordelt på trinsen, og hva slags fiber du spinner av. Lette håndteiner egner seg ofte godt til korte, fine fibre – og mer erfarne håndteinspinnere.

Magpie WoodWorks

Magpie WoodWorks holder til i Colorado. John lager alle håndteiner, hespetre, nøstepinner og garnmålere for hånd. Håndverket er helt fantastisk. Produktene kjennetegnes av en silkemyk overflate, samt sitt enkle og raffinerte design. Alle håndteinene er godt balansert, om nødvendig med en liten, karakteristisk messingstift på trinsen.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Produsent: Magpie
  • Modell: 200520
  • Tilgjengelighet: 1
  • Kr.740,-
  • Ekskl. mva: Kr.592,-

Nøkkelord: Magpie WoodWorks, lettvekt, høy trinse, hurtig, lønn, bærbar,