Magpie håndtein - liten, lav trinse, valnøtt

Magpie håndtein - liten, lav trinse, valnøtt

Utsøkt håndtein fra Magpie.


Vekt:
Vektfordelig:

Diameter:
Lengde:

Treverk:
-
Randvektet

6.2 cm
27 cm

Valnøtt

Lav trinse

En håndtein med lav trinse har vekten på bunnen, og er som regel mer stabil enn andre håndteiner. Garnet kan nøstes opp både tett på trinsen og lengre unna, uten at det påvirker stabiliteten i noen særlig grad. Disse håndteinene har ofte plass til mye garn.

Lettvekt

Håndteiner som veier fra 10 til 25–30 gram. Vekt på håndteiner er et meget omdiskutert tema, som ofte koker ned til personlige preferanser. Du kan spinne både tynt og tykt garn på alle håndteiner, uavhengig av vekt. Det som ofte har mer å si er hvordan vekten er fordelt på trinsen, og hva slags fiber du spinner av. Lette håndteiner egner seg ofte godt til korte, fine fibre – og mer erfarne håndteinspinnere.

Randvektet

En randvektet håndtein snurrer saktere, men lengre, enn en sentervektet håndtein. Tenk på en isdanser som gjør en piruett, og trekker armene inn mot kroppen for at det skal gå fortere. Håndteiner med randvekt på trinsen er ofte velegnet til å spinne litt tykkere garn med mindre sno. Anbefales for nybegynnere.

Magpie WoodWorks

Magpie WoodWorks holder til i Colorado. John lager alle håndteiner, hespetre, nøstepinner og garnmålere for hånd. Håndverket er helt fantastisk. Produktene kjennetegnes av en silkemyk overflate, samt sitt enkle og raffinerte design. Alle håndteinene er godt balansert, om nødvendig med en liten, karakteristisk messingstift på trinsen.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Produsent: Magpie
  • Modell: 200532
  • Tilgjengelighet: 4
  • Kr.740,-
  • Ekskl. mva: Kr.592,-

Nøkkelord: Magpie WoodWorks, lettvekt, lav trinse, sakte, valnøtt, bærbar,