UTSOLGT Magpie håndtein - middels, midtstilt trinse, valnøtt

Magpie håndtein - middels, midtstilt trinse, valnøtt

Utsøkt håndtein fra Magpie.


Vekt:
Vektfordelig:

Diameter:
Lengde:

Treverk:
-
Randvektet

7.3 cm
28 cm

Valnøtt

Midtstilt trinse

Håndteiner med midtstilt trinse er vanligere i Sørøst-Asia enn i vår del av verden.

Randvektet

En randvektet håndtein snurrer saktere, men lengre, enn en sentervektet håndtein. Tenk på en isdanser som gjør en piruett, og trekker armene inn mot kroppen for at det skal gå fortere. Håndteiner med randvekt på trinsen er ofte velegnet til å spinne litt tykkere garn med mindre sno. Anbefales for nybegynnere.

Magpie WoodWorks

Magpie WoodWorks holder til i Colorado. John lager alle håndteiner, hespetre, nøstepinner og garnmålere for hånd. Håndverket er helt fantastisk. Produktene kjennetegnes av en silkemyk overflate, samt sitt enkle og raffinerte design. Alle håndteinene er godt balansert, om nødvendig med en liten, karakteristisk messingstift på trinsen.

Mellomvekt

Håndteiner som veier fra 25 til 50 gram. Vekt på håndteiner er et meget omdiskutert tema, som ofte koker ned til personlige preferanser. Du kan spinne både tynt og tykt garn på alle håndteiner, uavhengig av vekt. Det som ofte har mer å si er hvordan vekten er fordelt på trinsen, og hva slags fiber du spinner av. Middels tunge håndteiner egner seg ofte godt til lengre, fine fibre og ull med mange krusninger.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.820,-
  • Ekskl. mva: Kr.656,-

Nøkkelord: håndtein, drop spindle