Majacraft blandebrett - grov

Majacraft blandebrett - grov
Majacraft blandebrett - grov
UTSOLGT
Majacraft blandebrett - grov
Majacraft blandebrett - grov
Majacraft blandebrett - grov
  • Lagerstatus: UTSOLGT
  • Produsent: Majacraft
  • Varenummer: 102059
Kr.2.430,-
Ekskl. mva: Kr.1.944,-

Blandebrett fra Majacraft, med justerbar støtte, pensel og 2 pinner. Solid utført i heltre, med bærehåndtak av metall. Med dette kan du lage fargerike tuller og fiberbånd for spinning.

Blandebrettet karder ikke fibrene på samme måte som håndkarder eller kardemaskiner. Det anbefales derfor å bruke fibre som allerede er blitt kammet eller kardet – enten av deg, eller på en fabrikk.

Selve blandingen foregår omtrent som på en kardemaskin, men der en kardemaskin er stor, tung og må stå på et bord, er blandebrettet langt mer fleksibelt. Det virker like godt enten du sitter ved kjøkkenbordet, i hagen, eller godt tilbakelent i sofaen.


Lengde:
Bredde:

Tenner per in2:

Treverk:
30 cm
21 cm

72

-

MAJACRAFT

Majacraft, en liten bedrift fra New Zealand, lager noen av de beste rokkene som finnes på markedet i dag. De kombinerer håndverkskvalitet og bruksegenskaper på en utmerket måte. Det finnes mye ekstrautstyr til Majacraft sine rokker, både for tykt og tynt garn, samt det meste man trenger for å preparere fiber til spinning. Alt dette utstyret holder selvsagt den samme, høye kvaliteten som rokkene deres.


BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.