Majacraft diz

Majacraft diz

Nydelig diz fra Majacraft. Ved å trekke fibre gjennom et av de tre hullene får du lange, tynne fiberbånd – klare for spinning. Det vanligste er å bruke dizen sammen med kammer, men det er heller ingenting i veien for å trekke fibre rett fra et blandebrett eller en kardemaskin.

Majacraft

Majacraft, en liten bedrift fra New Zealand, lager noen av de beste rokkene som finnes på markedet i dag. De kombinerer håndverkskvalitet og bruksegenskaper på en utmerket måte. Det finnes mye ekstrautstyr til Majacraft sine rokker, både for tykt og tynt garn, samt det meste man trenger for å preparere fiber til spinning. Alt dette utstyret holder selvsagt den samme, høye kvaliteten som rokkene deres.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Majacraft
  • Modell: 102026
  • Tilgjengelighet: 3
  • Kr.470,-
  • Ekskl. mva: Kr.376,-

Nøkkelord: kamgarn, diz, ullkammer, blandebrett, kardemaskin