BESTILLINGSVARE Majacraft Little Gem + bæreveske

Majacraft Little Gem + bæreveske

Little Gem er Majacrafts reiserokk. Den kan foldes ned, og pakkes trygt i den medfølgende bærevesken. Den er liten og lett, men har likevel full høyde og er solid laget. Det er en allsidig rokk, til alle typer garn.

Rokken har spolebrems, dobbeltrøe og vedlikeholdsfrie kulelagre. Trøene på denne rokken er veldig spesielle. De er ikke koblet til rokkehjulet på den vanlige måten, men bruker systemet vi kjenner fra sykler. Resultatet er at du må jobbe mindre for å få hjulet til å rotere like fort som på en vanlig rokk.

Rokken leveres med bæreveske, spolestativ og 3 spoler. Det finnes også mye kompatibelt ekstrautstyr som passer til Litte Gem.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
-
-
-
4.5 kg

Spolebrems
1:4 / 1:5 / 1:6 / 1:8.5 / 1:10.5 / 1:12.75
-
-
21 cm
-

Rimu

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Majacraft

Majacraft, en liten bedrift fra New Zealand, lager noen av de beste rokkene som finnes på markedet i dag. De kombinerer håndverkskvalitet og bruksegenskaper på en utmerket måte. Det finnes mye ekstrautstyr til Majacraft sine rokker, både for tykt og tynt garn, samt det meste man trenger for å preparere fiber til spinning. Alt dette utstyret holder selvsagt den samme, høye kvaliteten som rokkene deres.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Majacraft
  • Modell: 102001
  • Tilgjengelighet: BESTILLINGSVARE
  • Kr.13.800,-
  • Ekskl. mva: Kr.11.040,-

Nøkkelord: Little Gem, spolebrems, reiserokk, spinning wheel