BESTILLINGSVARE Majacraft Pioneer

Majacraft Pioneer

Pioneer er en enklere og billigere rokk fra Majacraft – men den er fortsatt en Majacraft, og dermed også en veldig god rokk. Ved å bygge den i furu, med et enklere design, har de klart å lage en økonomiutgave som fortsatt har funksjonaliteten og kvaliteten de er så kjent for.

Rokken har spolebrems, to trøer og vedlikeholdsfrie kulelagre. Den er allsidig, og kan suppleres med mye ekstrautstyr. Ved å skifte trise kan du for eksempel øke utvekslingen helt til 1:22.

Rokken leveres 3 spoler. Rokken leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
40 cm
37 cm
73 cm
5 kg

Spolebrems
1:4.5 / 1:7 / 1:12 / 1:14
Delta
68 cm
32 cm
568 cm3

Furu

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Majacraft

Majacraft, en liten bedrift fra New Zealand, lager noen av de beste rokkene som finnes på markedet i dag. De kombinerer håndverkskvalitet og bruksegenskaper på en utmerket måte. Det finnes mye ekstrautstyr til Majacraft sine rokker, både for tykt og tynt garn, samt det meste man trenger for å preparere fiber til spinning. Alt dette utstyret holder selvsagt den samme, høye kvaliteten som rokkene deres.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Majacraft
  • Modell: 102008
  • Tilgjengelighet: BESTILLINGSVARE
  • Kr.8.900,-
  • Ekskl. mva: Kr.7.120,-

Nøkkelord: Pioneer, spolebrems, spinning wheel