Merino - sliver, 0,5 kg, sukkerspinn

Merino - sliver, 0,5 kg, sukkerspinn


Ulla fra merinosauen er svært myk og fin, med mange krusninger. Det krever ofte litt øvelse å spinne pene, jevne garn av merino.

 

Mikrometer:
Stapellengde:
Krusninger:
~22
~75 mm
-

Merknad: Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bildet er derfor først og fremst veiledende.

Fiber fra Spinnvilt

Hos Spinnvilt er vi opptatt av miljø og dyrevelferd. Vi velger derfor leverandører som garanterer oss kvalitet og deler våre verdier. Vi har ikke ull fra Australia, ettersom mulesing er en utbredt praksis der.

Vær oppmerksom på at vekten på fibrene påvirkes av luftfuktigheten i rommet hvor de lagres.

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.530,-
  • Ekskl. mva: Kr.424,-

Nøkkelord: ren ull, ubehandlet ull, saueull, myk ull, merino, merinoull