Nancys håndteinsett - lær å spinne

Nancys håndteinsett - lær å spinne

I dette settet finner du alt du trenger for å lære å spinne. Både håndtein, litt ull og en instruksjons-film. En perfekt gave, både til deg selv, hele familien og alle vennene dine.


Vekt:
Vektfordelig:

Diameter:
Lengde:

Treverk:
45 g
Randvektet

7 cm
28 cm

Bjørk

Høy Trinse

Håndteiner med høy trinse har vekten på toppen. Veldig lette håndteiner er ofte mer stabile med dette designet. Garnet må nøstes tett på trinsen. Etterhvert som de fylles opp blir de mer ustabile, og de har derfor ikke like høy kapasitet som håndteiner med lav trinse.

Randvektet

En randvektet håndtein snurrer saktere, men lengre, enn en sentervektet håndtein. Tenk på en isdanser som gjør en piruett, og trekker armene inn mot kroppen for at det skal gå fortere. Håndteiner med randvekt på trinsen er ofte velegnet til å spinne litt tykkere garn med mindre sno. Anbefales for nybegynnere.

Tungvekt

Håndteiner som veier fra 50 til 70 gram. Vekt på håndteiner er et meget omdiskutert tema, som ofte koker ned til personlige preferanser. Du kan spinne både tynt og tykt garn på alle håndteiner, uavhengig av vekt. Det som ofte har mer å si er hvordan vekten er fordelt på trinsen, og hva slags fiber du spinner av. Tunge håndteiner egner seg ofte godt til grovere ull, lange fibre – og nye håndteinspinnere.

Nancy's Knit Knacks

Det er Nancy og Bob Shroyer som står bak det lille familieforetaket Nancy’s Knit Knacks. De holder til i USA, hvor de utvikler og produserer verktøy for spinnere og strikkere. Når man undersøker produktene deres skjønner man at dette er mennesker som virkelig har erfaring med spinning og strikking. De har en fascinerende evne til å løse strikke- og spinnerelaterte problemer som du knapt har tenkt på at det er mulig å gjøre noe med. De gjør rett og slett livet litt enklere.

MERK: Oppgitt tilgjengelighet gjelder nettbutikkens lager i Lillehammer. Butikken i Oslo kan ha varen på lager, selv om den er utsolgt fra nettbutikken.

Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.400,-
  • Ekskl. mva: Kr.320,-

Nøkkelord: Nancy’s Knit Knacks, tungvekt, høy trinse, sakte, bærbar,