Nancys spolestativ - pro

Nancys spolestativ - pro
UTSOLGT
Nancys spolestativ - pro
Kr.2.200,-
Ekskl. mva: Kr.1.760,-

Et hendig, sammenleggbart spolestativ fra Nancy’s Knit Knacks. Dette spolestativet ble til på oppfordring fra den anerkjente spinneren Esther Rodgers. Da er det kanskje ikke så overraskende at det, i tillegg til å være et utmerket spolestativ for vanlig garn, passer spesielt godt for deg som liker å spinne effektgarn.

Motstanden på spolene kan stilles inn individuelt, slik at du får maksimal kontroll på trådene dine. Når du er ferdig å tvinne kan spolestativet pakkes sammen, for oppbevaring eller reise. Basen fungerer som en liten koffert, med plass til alle de løse delene, og litt til.

Som tilbehør finnes et enkelt adaptersett for kon og nøste.

NANCY'S KNIT KNACKS

Det er Nancy og Bob Shroyer som står bak det lille familieforetaket Nancy’s Knit Knacks. De holder til i USA, hvor de utvikler og produserer verktøy for spinnere og strikkere. Når man undersøker produktene deres skjønner man at dette er mennesker som virkelig har erfaring med spinning og strikking. De har en fascinerende evne til å løse strikke- og spinnerelaterte problemer som du knapt har tenkt på at det er mulig å gjøre noe med. De gjør rett og slett livet litt enklere.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.