Om butikkenOSLO
Ivan Bjørndals gate 30

Torsdag og Fredag
11:00–18:00

Lørdag
10:00–16:00


Spinnvilt var egentlig bare en liten nettbutikk, med lager på verkstedet til Eirik. Men så er det engang slik at noen ting – som for eksempel rokker – er det mange som gjerne vil prøve i virkeligheten, før de bestemmer seg. Og så trengte vi et kurslokale. Og så var det ikke så veldig mye lagringsplass på verkstedet til Eirik. Og plutselig var Spinnvilt et sted i virkeligheten, med hyller og kasse og åpningstider.

I tillegg til det du finner i nettbutikken, har butikken i Oslo et varierende utvalg av håndfarget fiber og håndspunnet garn av høy kvalitet. Vi har utstillingsmodeller som kan prøves, og har du kjøpt rokken din hos oss hjelper Tove og Eirik deg med innstillinger og vedlikehold.

Du er hjertelig velkommen til å besøke Spinnvilt! Vi holder til på Lilleborg i Oslo, ved Akerselva, mellom Torshov og Sagene.

Det hender at vi er på her utenom de faste åpningstidene, så det går an å svippe innom i håp om at det er åpent. Noen ganger lar det seg også gjøre å avtale andre åpningstider, men da bør du helst kontakte oss noen dager i forveien.

Loading...
Loading...