Om butikkenOSLO
Ivan Bjørndals gate 30

Torsdag og Fredag
11:00–18:00

Lørdag (+ søndager i desember)
10:00–16:00

Siste åpningsdag i 2016 er fredag 23. desember
Første åpningsdag i 2017 er torsdag 5. januar


LILLEHAMMER
Lilletorget 1

Torsdag og Fredag
11:00–17:00


Spinnvilt var egentlig bare en liten nettbutikk, med lager på verkstedet til Eirik. Men så er det engang slik at noen ting – som for eksempel rokker – er det mange som gjerne vil prøve i virkeligheten, før de bestemmer seg. Og så trengte vi et kurslokale. Og så var det ikke så veldig mye lagringsplass på verkstedet til Eirik. Og plutselig var Spinnvilt et sted i virkeligheten, med hyller og kasse og åpningstider.

Lageret til nettbutikken befinner seg i Lillehammer. Butikken i Oslo har stort sett de samme varene, men avvik kan forekomme. Begge butikkene har i tillegg et varierende utvalg av håndfarget fiber og håndspunnet garn av høy kvalitet. Vi har utstillingsmodeller som kan prøves, og har du kjøpt rokken din hos oss hjelper Tove og Eirik deg med innstillinger og vedlikehold.

Du er hjertelig velkommen til å besøke Spinnvilt, både i Lillehammer og i Oslo. I Lillehammer finner du oss i 1. etasje i Mesnasenteret, rett ved Mesnaelva. I Oslo holder vi til på Lilleborg, ved Akerselva, mellom Torshov og Sagene.

Det hender at vi er på her utenom de faste åpningstidene, så det går an å svippe innom i håp om at det er åpent. Noen ganger lar det seg også gjøre å avtale andre åpningstider, men da bør du helst kontakte oss noen dager i forveien.

Loading...
Loading...