Ashford vingesett - jumbo, glidenokk, Traditional / Travelle

Ashford vingesett - jumbo, glidenokk, Traditional / Travelle
BESTILLINGSVARE
Ashford vingesett - jumbo, glidenokk, Traditional / Travelle
Kr.1.450,-
Ekskl. mva: Kr.1.160,-

Med større spole og pipeåpning er denne vingen velegnet for å spinne tykt garn, eller tvinne garn av mange ulike tykkelser. Glidenokker gjør at du kan fylle spolen jevnere. Det pakker garnet tettere, og utnytter plassen på spolen bedre. Denne vingen krever enkel rokkesnor, og spolebrems.


Passer sammen med:
Tilhørende spoler:

Utveksling, Traditional:
Utveksling, Traveller:
Pipeåpning:
Spolekapasitet:
Ashford Traditional / Ashford Traveller
Ashford spole - jumbo

1:4.5 / 1:7.5 / 1:9.5 / 1:12.5
1:3.5 / 1:6 / 1:7.5 / 1:10
1 cm / 1.5 cm
858 cm3

ASHFORD HANDICRAFTS

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert, og de kjenner alle sauebøndene de får ull fra.

MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Nøkkelord: Traditional , Traveller , vinge , flyer