Nancys spolestativ

Nancys spolestativ

Et enkelt, men svært funksjonelt spolestativ med brems. Det er solid, har lavt tyngdepunkt og står på gummiføtter. Når du er ferdig å tvinne kan det pakkes sammen i den medfølgende posen.

Som tilbehør finnes et enkelt adaptersett for kon og nøste.

Nancy's Knit Knacks

Det er Nancy og Bob Shroyer som står bak det lille familieforetaket Nancy’s Knit Knacks. De holder til i USA, hvor de utvikler og produserer verktøy for spinnere og strikkere. Når man undersøker produktene deres skjønner man at dette er mennesker som virkelig har erfaring med spinning og strikking. De har en fascinerende evne til å løse strikke- og spinnerelaterte problemer som du knapt har tenkt på at det er mulig å gjøre noe med. De gjør rett og slett livet litt enklere.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.740,-
  • Ekskl. mva: Kr.592,-

Nøkkelord: spolestativ, lazy kate