Ashford E-spinner 3

Ashford E-spinner 3

Det finnes mange grunner til å velge en motorisert rokk. Noen skal spinne store mengder garn, andre har problemer med å trø vanlige rokker, og en hel del bare foretrekker spinneopplevelsen de motoriserte rokkene gir. Denne er så liten og lett at den også er utmerket som reiserokk.


Ashford E-Spinner 3 er liten, rask og enkel i bruk. Rokken har spolebrems, og er utstyrt med en 12V transformator og utskiftbare kontakter for ulike land. Hastigheten kan reguleres fra 0 til 1800 omdreininger i minuttet, noe som gjør rokken velegnet enten du er nybegynner eller erfaren spinner.

Det følger med bæreveske, pausekontroll, hentekrok, spolestativ med brems, 3 jumbospoler og en flaske smøreolje.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Hastighet:
Motor:
Pipeåpning (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
26 cm
14 cm
21.5 cm
2 kg

Spolebrems
0–1800 rpm
12V DC / 2.0 amp / 70W
1.5 cm
858 cm3

Sølvbøk

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Produsent: Ashford
  • Modell: 105009
  • Tilgjengelighet: UTSOLGT
  • Kr.6.900,-
  • Ekskl. mva: Kr.5.520,-

Nøkkelord: reiserokk, elektrisk