Ashford E-spinner superjumbo

Ashford E-spinner superjumbo

Det finnes mange grunner til å velge en motorisert rokk. Noen skal spinne store mengder garn, andre har problemer med å trø vanlige rokker, og en hel del bare foretrekker spinneopplevelsen de motoriserte rokkene gir. Denne er så liten og lett at den også er utmerket som reiserokk.


Ashford E-Spinner - jumbo er er utstyrt med store spoler med en kapasitet på ca 1,4 kg, perfekt til effektgarn. Rokken har vingebrems, og er utstyrt med en 12V transformator og utskiftbare kontakter for ulike land. Hastigheten kan reguleres fra 0 til 500 omdreininger i minuttet, noe som gjør rokken velegnet enten du er nybegynner eller erfaren spinner.

Det følger med bæreveske, pausekontroll, hentekrok og én superjumbospoler.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Hastighet:
Motor:
Pipeåpning (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
40 cm
24,5 cm
23.5 cm u/spole
3,65 kg

Vingebrems
0–500 rpm
12V DC / 2.0 amp / 70W
0,9 / 1,5 / 2,7 cm
ca 1,4 kg

Sølvbøk

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.9.600,-
  • Ekskl. mva: Kr.7.680,-

Nøkkelord: E-spinner, spolebrems, elektrisk rokk, reiserokk, spinning wheel