Ashford Kiwi 2

Ashford Kiwi 2

Ashford Kiwi er en enkel og allsidig rokk, til en hyggelig pris. Den er utmerket for nybegynnere, eller andre som vil ha en ukomplisert og slitesterk rokk. Det finnes også flere vinger, med andre egenskaper, som er kompatible med denne rokken.

Rokkehjulet er montert med kulelager, noe som gjør Kiwi til en stabil og lett rokk å trø. Designet med to trøer gjør det enkelt å holde styr på rokken når du spinner på lavere hastigheter.

Det følger med hentekrok, spolestativ og 3 90mm-spoler. Rokken leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
50 cm
45 cm
73 cm
5.5 kg

Spolebrems
1:5.5 / 1:7.25
1 cm
69 cm
45 cm
526 cm3

Sølvbøk

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Produsent: Ashford
  • Modell: 105011
  • Tilgjengelighet: 1
  • Kr.4.000,-
  • Ekskl. mva: Kr.3.200,-

Nøkkelord: Ashford, Kiwi, spolebrems, tykt garn,