BESTILLINGSVARE Ashford Traditional - lakkert

Ashford Traditional - lakkert

Ashford Traditional ble satt i produksjon i 1965, og er den rokken det finnes flest av i verden. Den er med andre ord godt utprøvd og har mange tilhengere.

Denne utgaven har enkel rokkesnor og spolebrems. Den kan spinne i høy hastighet, og egner seg godt til tynt garn. Det finnes også flere vinger, med andre egenskaper, som passer til denne rokken. Designet med tre ben gjør at rokken står stødig, uavhengig av spinnehastighet. Rokkehjulet er selvsagt montert med kulelager, noe som sikrer en jevn og friksjonsfri bevegelse.

Det følger med hentekrok, spolestativ og 4 standard-spoler. Rokken leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
-
-
-
8 kg

Spolebrems
1:6.5 / 1:8.5 / 1:11.5 / 1:17.5
1 cm
-
56 cm
304 cm3

Sølvbøk

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.6.700,-
  • Ekskl. mva: Kr.5.360,-

Nøkkelord: Traditional, spolebrems, spinning wheel