BESTILLINGSVARE Kromski Sonata + bæreveske

Kromski Sonata + bæreveske

Sonata er en sammenleggbar rokk fra Kromski. Den er utmerket for deg som har liten plass, eller vil ha en rokk som er lett å ta med på hytta – eller på møte i den lokale rokkeklubben.

Rokken har to trøer, drives med enkel snor og har spolebrems. Den er lakkert med klar lakk, og bygget i velkjent Kromski-kvalitet. Det innebygde spolestativet har plass til to spoler.

Med på kjøpet får du en veske, som er laget spesielt for Sonata. Den er godt polstret, og har praktiske skulderstropper. I tillegg leveres rokken med 3 standardspoler.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
-
-
-
5.2 kg

Spolebrems
1:6.7 / 1:12.5 / 1:14
1 cm
76 cm
48 cm
120 gram

-

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Kromski

Kromski er en polsk familiebedrift, best kjent for sine tradisjonelle rokker. Leon Kromski åpnet tredreieriet sitt i 1918, men det var ikke før sønnen hans overtok at de begynte å produsere rokker. I dag drives bedriften av tredje generasjon Kromski, Wojciech og Daniel. Håndverket i Kromski sine rokker er meget godt. De har stor detaljrikdom og er gir en behagelig spinneopplevelse.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Kromski & Sons
  • Modell: 104022
  • Tilgjengelighet: BESTILLINGSVARE
  • Kr.7.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.6.000,-

Nøkkelord: Sonata, spolebrems, reiserokk, spinning wheel