Louët S17

Louët S17

S17 er økonomiutgaven av Louëts legendariske S10-rokk, laget spesielt med tanke på nybegynnere. Den er allsidig, ukomplisert og slitesterk.

Rokken har vingebrems, stor pipeåpning og enkeltrøe. I likhet med S10 er det en moderne rokk som er god å spinne på. Kulelagre gjør den lett å trø og tilnærmet vedlikeholdsfri. Hvis du ønsker å optimalisere rokken for tynnere eller tykkere garn, finnes det tilleggsutstyr for begge deler.

Det følger med 3 spoler. Rokken leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen. Det anbefales at den oljes eller lakkeres.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
-
-
-
5 kg

Vingebrems
1:5.5 / 1:7.5 / 1:10.5
1.2 cm
-
50 cm
-

Bjørk, kryssfinér

Vingebrems

Vingebrems er det enkleste systemet for å justere inntrekket på en rokk. På vingebremsrokker forbinder rokkesnoren rokkehjulet direkte med spolen. Bremsen går over vingen ved pipeåpningen, og inntrekket justeres ved å stramme eller slakke den. En vingebremsrokk er allsidig, og krever få innstillinger underveis, men den har litt kraftigere inntrekk enn andre rokker. Det gjør den spesielt velegnet for å spinne tykkere og mer strukturerte garn, men de kan selvsagt også spinne tynt garn. Vingebremsrokker har ofte store vinger med plass til romslige spoler.

Louët

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Produsent: Louët
  • Modell: 101004
  • Tilgjengelighet: 2
  • Kr.4.200,-
  • Ekskl. mva: Kr.3.360,-

Nøkkelord: S17, vingebrems, spinning wheel