Schacht Ladybug

Schacht Ladybug

Schacht Ladybug har innebygde bærehåndtak og er lett å ta med seg, enten det er ut på balkongen eller i bilen. Dette er en kvalitetsrokk, både hva design, konstruksjon og funksjonalitet angår.

Ladybug har spolebrems, men kan også settes opp med dobbeltsnor. Den har to trøer, gode kulelagre og mange ulike utvekslinger. Den er lett å trø, og kjent for å være snill mot nybegynnere.

Det følger med hentekrok, 2 trinser og 3 spoler. Som tillegg finnes det også flere ulike trinser og et vingesett med større kapasitet. Rokken leveres nesten helt sammensatt.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
47 cm
44 cm
74 cm
6 kg

Dobbeltsnor / Spolebrems
-
1 cm
68.5 cm
43 cm
490 cm3

-

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Schacht

Schacht er, med sine 25 ansatte, en av de større produsentene av spinne- og veveutstyr i verden. De holder til i USA, et stykke nord for Denver. Barry Schacht og Jane Patrick laget sin første håndtein på slutten av 60-tallet. Siden den gang er det blitt mange vever og noen virkelig fantastiske rokker.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.10.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.8.400,-

Nøkkelord: Ladybug, dobbeltsnor, spolebrems, spinning wheel