BESTILLINGSVARE SpinOlution MACH III

SpinOlution MACH III

MACH III er SpinOlutions flaggskip. Den er laget med tanke på erfarne og profesjonelle spinnere, som spinner mye. Den er svært allsidig, og egner seg utmerket både til tynt og tykt garn.

Dette er en rokk med spolebrems. Den har to trøer, og bruker SpinOlutions snedige vektstangprinsipp for å drive rokkehjulet. Det gjør MACH III til en svært lett og behagelig rokk å spinne på. Den er også usedvanlig stillegående, krever minimalt med vedlikehold, og er bygget for å vare.

På denne rokken trør du bare med fremste del av foten – ikke hele fotsålen, slik du gjør på de fleste andre rokker. Det kan være uvant for mange, men har også skaffet rokkene til SpinOlution en solid tilhengerskare.

Rokken leveres med 8-unsers vinge og 3 spoler. Den er enkel å sette sammen.

MACH III kan oppgraderes med vingesett for spoler på 16, 32 eller hele 64 unser. De større spolene er et godt valg for deg som vil spinne tykt garn, eller skal tvinne fra mindre spoler. Spolestativet fra SpinOlution kan monteres på rokken.

Vingesettene til MACH III er kompatible med SpinOlutions elektiske rokk, Firefly. Har du en MACH III kan du senere kjøpe basen til Firefly, og bruke det sammen vingesettet på den.

Merk: Rokken kan være avbildet med et større vingesett enn det den leveres med.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
30.5 cm
61 cm
81 cm
11 kg

Spolebrems
-
-
-
50.8 cm
8 unser / 227 gram

Kryssfinér, bjørk

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

SpinOlution

SpinOlution er en liten rokkeprodusent som holder til på vestkysten av USA. Her har Mike Pauly gjennom 30 år laget unike og innovative rokker, til glede for spinnere over hele verden.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.19.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.15.600,-

Nøkkelord: MACH III, spolebrems, spinning wheel