Silkerester - kammet, 50 gram, tussahsilke

Silkerester - kammet, 50 gram, tussahsilke
UTSOLGT
Silkerester - kammet, 50 gram, tussahsilke
  • Lagerstatus: UTSOLGT
  • Varenummer: 506036
Kr.80,-
Ekskl. mva: Kr.64,-

Silke er et naturlig proteinfiber laget av silkeormen. Silketråden er sterk, lett og glansfull.

Kammede silkerester av tussahsilke.

Silkerester er korte fibre som blir liggende igjen etter karding og kamming. Av disse kan man spinne bourettesilke. De korte fibrene gir fin tekstur til garnet, enten de spinnes alene eller blandes sammen med andre fibre.

FIBER FRA SPINNVILT Hos Spinnvilt er vi opptatt av miljø og dyrevelferd. Vi velger derfor leverandører som garanterer oss kvalitet og deler våre verdier. Vi har ikke ull fra Australia, ettersom mulesing er en utbredt praksis der.
 
VEKT Vær oppmerksom på at vekten på fibrene påvirkes av luftfuktigheten i rommet hvor de lagres, og de fleste fibre vil tape fuktighet over tid. Vekten som er oppgitt på produktet er den som ble veid opp enten hos oss eller våre leverandører.

FARGER PÅ SKJERM Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bilder er derfor først og fremst veiledende.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.