Spinnefest 2016Vi har nok en gang gleden av å kunne invitere til SPINNEFEST i Lillehammer, første helg i september!Fredag 2. september er det heldagskurs, mens lørdagen og søndagen består av kortere kurs, konkurranser og spinning i fellesskap.

I år er vi så heldige å få besøk av Kate Sherratt, fra Ashford Handicrafts på New Zealand!

Ashford begynte å lage rokker tidlig på 40-tallet. Siden den gang har de sakte, men sikkert vokst til å bli verdens største produsent av spinne- og veveutstyr. Ashford Traditional er fremdeles den rokken det finnes flest av i hele verden, mens reiserokken Joy er blitt en moderne klassiker. Kardemaskinene deres er kjent over hele verden, og de siste årene har de hatt stor suksess med veven Knitters Loom.

Kate Sherratt kjenner alle produktene til Ashford godt. Du har kanskje sett henne i en av Ashfords mange videoer? Hun reiser også verden rundt som kursholder, og lærer bort både grunnleggende og avanserte teknikker innen spinning, fiberprepping og veving. Hun kan rett og slett det meste!FREDAG 2. september

Klokken 10:00–16:00

Fredag holder Kate Sherratt heldagskurs med Knitters Loom. Dette er en type vev som på engelsk kalles «rigid heddle loom». Disse vevene er blitt veldig populære de siste årene, ettersom de er så lette å veve på. Det er også en vev som passer svært godt for spinnere, da håndspunnet garn kan gi veldig fine effekter i enkle vevnader – men mulighetene er langt større enn de fleste kan tenke seg!

Ta med din Knitters Loom, SampleIt, eller tilsvarende vev, og lær om finesser og muligheter med disse vevene!

Pris: NOK 900,- (inkluderer lunsj på hotellet)LØRDAG 3. september + SØNDAG 4. september

Klokken 09:00–16:00

Lørdag og søndag er det duket for selve Spinnefesten! Det blir spinning i fellesskap, konkurranser og korte kurs med Kate Sherratt. Kate tar selvsagt utgangspunkt i Ashford sine produkter, men dette er absolutt et kurs som passer for alle – uansett hva slags utstyr du har.

Pris: NOK 1800,- (inkluderer lunsj på hotellet, begge dagene)PRAKTISK INFORMASJON

- Spinnefesten arrangeres på Scandic Victoria hotell i Lillehammer. Vi har en stor sal til rådighet, med plass til omlag 60 deltagere. Hotellet ligger sentralt i Lillehammer – to minutters gange fra Spinnvilt.

- Det er mulig å bo på hotellet, men det er ingen betingelse.

- Deltagere må ha med rokk eller håndtein, og ull og fiber til felles kardebord!

- NB! All ull som bringes med til Spinnefesten må være vasket!OVERNATTING

Hvis du vil, kan du bo på Scandic Victoria hotell. Da kan du være sammen med andre spinnere døgnet rundt!

Hotellrom på Scandic Victoria bestilles direkte til hotellet.

Pris pr person pr natt i dobbeltrom NOK 545.-
Pris pr person pr natt i enkeltrom NOK 890.-

Frokost inkludert.

Vi har reservert en del hotellrom til denne prisen, men vær raskt ute, hvis du vil sikre deg et rom. Oppgi at du skal være med på spinnefesten.

Scandic Victoria
Storgata 84 b
2609 Lillehammer

Telefon: +47 61 27 17 00
Fax: +47 61 25 24 74
E-post: victorialillehammer@scandichotels.com

http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Lillehammer/Victoria-Lillehammer/

Det er ikke noe krav om at du må bo på Scandic Victoria hotell for å være med på spinnefesten, men vi håper mange benytter seg av hotellets tilbud.JA, DETTE ER MIDT I BLINKEN FOR MEG! MEN HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?

Send en e-post til post@spinnvilt.no hvor du skriver hva du vil være med på.

Du kan melde deg på følgende:

- Heldagskurs, fredag – NOK 900,-
- Spinnefest, lørdag + søndag – NOK 1800,-

NB! Husk å oppgi navn, adresse og telefonnummer!

Av praktiske grunner ønsker vi påmelding per e-post – ikke via Facebook. Hvis du ikke har e-post kan du ringe eller skrive til Spinnvilt. Vår adresse er Lilletorget 1, 2615 Lillehammer. Telefonnummer er 61 49 70 24.

Påmeldingen er bindende. Når tilstrekkelig antall deltagere er registrert, sender vi ut faktura.

Loading...
Loading...