Spinnefest 2017 - bordvev

Spinnefest 2017 - bordvev

Lørdag 2. september (10:00–16:00)

Veving er i vinden, og mange graver glemte skatter frem fra loft- og kjellerboder. Men hva gjør du etter at du har skrudd sammen den gamle (eller nye) bordveven din?

Dette er et skikkelig lynkurs! Du vil få en kort innføring i hvordan man renner en renning, før vi sammen klargjør en bordvev for veving. Her får du mulighet til å se alle stegene i prosessen, ta bilder og notater, og spørre om alt du lurer på underveis.

Kursleder Eirik Bruvik har jobbet som tekstilkunstner helt siden han utdannet seg ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole, en gang på 70-tallet. Han er en dyktig vever, og lager tepper for utstillinger og utsmykninger.

Må jeg kunne mye fra før?


Neida, kurset egner seg for alle som har lyst til å begynne å veve.

Må jeg ha med mange ting?

Notatblokk er alltid kjekt å ha. Tøfler, varme sokker, eller innesko er heller ikke å forakte.

Ivan Bjørndals gate

Årets Spinnefest foregår på Lilleborg, i Oslo – et middelmådig steinkast unna butikken vår (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. Ellers pleier det å være gode parkeringsmuligheter i området rundt, for dem som er interessert i slikt. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr lunsj, middag og god kaffe.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har ventelister til de ulike delene av Spinnefesten, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

Vi tar forbehold om at arrangementet kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med arrangementet. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

Husk!

Hvis du vil være med på den klassiske Spinnefesten – den med alle de hyggelige spinnerne, konkurranse, premier, avslappet samspinn, skravel og mini-kurs – så må du huske å kjøpe billett til den også!

  • Modell: 100227
  • Tilgjengelighet: 10
  • Kr.1.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.500,-