Spinnefest 2017 - håndtein

Spinnefest 2017 - håndtein

Lørdag 2. september (10:00–16:00)

Drømmer du om å spinne ditt eget garn? Håndteinen er et enkelt og elegant redskap, som har vært i bruk siden tidenes morgen.

På dette kurset får du en innføring i spinningens grunnleggende prinsipper, ulike tvinneteknikker og forskjellige typer garn - samt et innblikk i håndteinens historie, og mangfoldet av teiner som brukes i dag.

Kursleder Sissel Brun Ellevseth er en erfaren spinner, og ganske sikkert en av de flinkeste håndteinspinnerne vi har her til lands. Vi skal ikke spekulere i hvor mange timer hun har brukt på å komme dit – alt vi vet er at hun er en dyktig formidler og historieforteller, med stor interesse for faget.

Må jeg kunne mye fra før?


Neida, kurset egner seg både for nybegynnere og mer øvede håndteinspinnere.

Må jeg ha med mange ting?

Kursdeltagerne kan låne en av våre kurshåndteiner, eller ha med egen håndtein. Tøfler, varme sokker, eller innesko er heller ikke å forakte. Fiber er inkludert i kursavgiften.

Ivan Bjørndals gate

Årets Spinnefest foregår på Lilleborg, i Oslo – et middelmådig steinkast unna butikken vår (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. Ellers pleier det å være gode parkeringsmuligheter i området rundt, for dem som er interessert i slikt. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr lunsj, middag og god kaffe.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har ventelister til de ulike delene av Spinnefesten, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

Vi tar forbehold om at arrangementet kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med arrangementet. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

Husk!

Hvis du vil være med på den klassiske Spinnefesten – den med alle de hyggelige spinnerne, konkurranse, premier, avslappet samspinn, skravel og mini-kurs – så må du huske å kjøpe billett til den også!

  • Modell: 100228
  • Tilgjengelighet: 8
  • Kr.1.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.500,-