Spinnefest 2017 - sosial samspinn

Spinnefest 2017 - sosial samspinn

Lørdag 2. september (17:00–22:00) + søndag 3. september (09:00–16:00)

Dette er den klassiske Spinnefesten!

I år legger vi opp til en lørdag ettermiddag/kveld med avslappende samspinn, lagkonkurranse med fine premier, felles kardebord, god stemning og nye bekjentskap.

Samspinnen fortsetter på søndag, samtidig som de som vil kan følge kortere demonstrasjoner av ulike slag. Tóve viser hvordan hun karder umedgjørlige luksusfibre, blander fibre til sokkegarn, skiller dekkhår fra bunnull, og det det ellers måtte bli tid til. Sissel gir de som vil en innføring i Knitters Loom, og Eirik kan nok overtales til å dele litt av sin erfaring med flensvev.

Alle som deltar på denne delen av Spinnefesten får også en spinnerelatert godtepose. Vi pleier også å dele ut en ekstrapremie til en av deltagerne, bare fordi vi er synes det er så hyggelig med Spinnefest.

Må jeg ha med mange ting?

Spinnefestdeltagerne må ha med spinneredskap, det de måtte trenge av ekstrautstyr, fiber til eget forbruk, samt en donasjon til vårt felles kardebord. Tøfler, varme sokker, eller innesko er heller ikke å forakte.

Ivan Bjørndals gate

Årets Spinnefest foregår på Lilleborg, i Oslo – et middelmådig steinkast unna butikken vår (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. Ellers pleier det å være gode parkeringsmuligheter i området rundt, for dem som er interessert i slikt. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr lunsj, middag og god kaffe.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har ventelister til de ulike delene av Spinnefesten, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

Vi tar forbehold om at arrangementet kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med arrangementet. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

  • Modell: 100225
  • Tilgjengelighet: 17
  • Kr.1.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.500,-